Як розпочати планування весілля: 10 кроків

21.01.2013 16:19

 

Ви ще з дитинства мріяли про ваше казкове весілля! Ось він і настав цей чудовий день! З чого розпочати правильне планування вашого весілля? Який стиль весілля вам більше до душі, ви б хотіли влаштувати його за допомогою найновіших тенденцій чи у вас є інша думка з цього приводу? Своїми порадами ми вам допоможемо зосередитися і та спрямувати вас у правильному руслі! Розслабтеся, посміхніться і розпочніть роботу.

1. Уявіть своє омріяне весілля Перш ніж, оголосити усьому світу про ваші заручини, та щоб кожний зрозумів, що вони запрошені на весілля, ми пропонуємо вам присісти разом з нареченим та обговорити дату, час, розмір, формальність та стиль вашого весілля - ці речі справді відображають ваші смаки як пари. Для натхнення, оберіть свій стиль весільного вбрання, перегляньте в наших статтях весільні квіти та фотогалереї весільних тортів, щоб досягти приголомшливих результатів.

2. Складіть список гостей разом. Що це за святкування без гостей? Пам'ятайте, багато ваших гостей мають чоловіка або дружину, або інших важливих персон і вам буде потрібно розраховувати на двох осіб . Також майте на увазі, що чим більше гостей ви запросите, тим дорожче буде ваше весілля

Є одна розумна порада скласти два списки: "повинні бути" A-список, та "хотіли б запросити" Б-список, та попередньо надіслати ваші запрошення. Якщо з A-списку гості не зможуть прийти, ви зможете відразу запросити гостей з Б-списку і вони не будуть відчувати себе запрошеними в останню мить.

3. Ваш Бюджет. Справа в тому, що ефектне та блискуче весілля коштує великих грошей, а організація весілля на реалістичні кошти позбавить вас від жахливого шоку у ваш великий день. Отже, вийміть калькулятор, підрахуйте запрошених та розраховуйте тільки на ваш справжній бюджет. Перед тим, як рахувати витрати, встановіть свої пріоритети. Що для вас більш важливе ваші гості чи місцезнаходження? Як тільки ви дізнаєтеся про ті елементи без яких ви не зможете жити, ви побачите більш чітку картину як правильно розподілити ваші гроші. Потім підрахуйте скільки вам буде потрібно витрачати грошей на кожну категорію.

 

4. Оберіть дату весілля. Ви уявляєте собі товстий покрив снігу на дворі і ви ніжно притулилися до свого нового чоловіка по дорозі на весілля? Або теплу літню ніч і ви кружляєте в романтичному танці з вашим нареченим під зірками? Оберіть час коли б ви хотіли одружитися та оберіть дві орієнтовні дати весілля , важливо мати одну на запас у випадку, якщо ваш перший вибір не буде доступним. Не забудьте переглянути календар свят у вашому місті та впевнитися, що в цей час не відбудеться жодних свят або великих спортивних змагань, інакше ви та ваші гості будуть конкурувати з вболівальниками за дешеві або більш дорожчі готельні номери та послуги.

6. Оберіть розташування церемонії та бенкету. Винні заводи, зоопарки, ботанічні сади - дайте волю вашій фантазії при визначенні де повинно відбутися ваше свято. Але пам'ятайте, найкращим місцем може бути те, що знаходиться поблизу вашого дому та може вмістити усіх ваших гостей. Ви дізнаєтеся як багато є різних місць, які можуть мати різні ціни.

 

8. Купівля сукні. Переглянути понад 20,000 фотографій вишуканих суконь та аксесуарів, щоб знайти саме ту яка заставить вас тремтіти. Потім пошукайте вказівник місцевого весільного салону, що поблизу вас. Пам'ятайте, що більшість весільних магазинів вимагають принаймні пару місяців, щоб замовити вашу сукню. Не забудьте взяти з собою панчохи, черевички, бюстгальтер без бретельок та приколку на волосся на ваші зустрічі у салоні. Також прихопіть з собою роздруківки з нашого розділу весільної моди з сукнями, які ви обожнюєте і таким чином можна дізнатися який у вас стиль. Саме зараз прийшов час розпочати фітнес-програму і привести себе у чудову форму, щоб виглядати найкраще у вашій омріяній сукні.

9. Замовте найосновніше. Найкращі місця для весіль та постачальники замовлені ще на рік у перед, як ви тільки вирішили яке весілля ви хочете, зробіть резервування у наступному порядку: церемонія та місце проведення весілля, священик, постачальник продуктів харчування, музиканти, фотограф, флорист, дизайнер торту, відеооператор.

Уважно переглядайте місця для проведення бенкету, багато місць вам захочеться позначити олівцем , але не відкладайте це у довгий ящик. Знайти ідеальне місце дуже нелегко, отже, якщо це місце відповідає на 80% ваших вимог, зарезервуйте його!

10. Створіть онлайн реєстр. Пам'ятайте, що ваші гості хочуть купити подарунки для Вас. Можна створити онлайн реєстр подарунків. Ви будете насолоджуватися зручністю переглядаючи ваш реєстр та зможете робити зміни в будь-який час вдень або вночі. Ваші гості будуть задоволені мати таке місце, де вони зможуть дізнатися про подарунки які вам потрібні. Ви також можете створити свій власний весільний сайт, де ви зможете поділитися своїми історіями про заручини,найостанніші весільні деталі та повідомити про ваш реєстр. Це швидко та просто! Просто дайте відповіді на пару запитань, оберіть зразок і ми владнаємо усі технічні подробиці.

Нехай вам допоможуть друзі З усіма хвилюваннями які вас чекають попереду, пам'ятайте, на нашому сайті завжди знайдуться для вас ідеї , поради які допоможуть полегшити вам планування весілля.