ВЕСІЛЬНА ПРОГУЛЯНКА

13.01.2013 00:49

 

  • Пильнувати за молодими. Під час прогулянки, коли наречені виходять чи заходять до машини, коли позують для фото та відеокамер, дружби з дружками постійно слідкують за ними. Чи добре сидить плаття в нареченої, чи не потрібно поправити макіяж, чи міцно тримається фата і т. д. Вчасно погодувати молодих. Головне постійно бути біля наречених і нікуди від них не тікати. Зазвичай на фото-відеосесіях дружки ще й пильнують за тим, аби десь не пропали дружби, що трапляється часто.
  • Слідкувати за часом. Наречені з фото та відео операторами часом захоплюються і забувають про час. Дружби повинні слідкувати, щоб вони не приїхали до ресторану з великим запізненням. Дозволяється запізнитися не більше ніж на півгодини.
  • Дружби перевіряють правильність паркування ескорту. Протягом всього переміщення весільного ескорту містом дружби перевіряють чи правильно він запаркований. Був випадок, що приїхав евакуатор і мало не забрав транспорт молодих на штрафний майданчик. Молодий з дружбами збирав останні гроші, щоб від них відкупитися.